Tuesday, March 6, 2012

5.03 esmaspäev - lunedi!

Hommikul käisime kontorist läbi enne üheksat ja vahetasime bussipiletid uute vastu nüüd saab jälle nädal aega sõita 9 euriga.
Tööle läksime 9:15 bussiga, täna siis esimene pikk päev. Nagu ikka italiaanod rõõmsad. Ise nagu eriliselt teha ei saand midagi aga nipet näpet ikka. Kusjuures neil töömeestelgi ei paista palju teha olevat. Igale mehele 1 auto ehk siis 3-4 pilli. Sai näha kuidas Alfa Romeo 159 diislil nukkvõllid ja klapikambrikaan maha käib ja rihmad/rullid. Üks sisselaske nookur oli pooleks ja käis ainult 3 silindriga.  Päev möödus koos Brunoga. Käisime ühel rekkamehel teepeal abis. Haagisetuled ei töötanud, plussid ja massid üle mõõdetud tegime vehkat- Bruno midagi seal rääkis rekkamehega, et ei saa kohapeal midagi teha. Tagasi tulime kiirtee kaudu teise cosenza otsa, ülihea sile tee. Ülejäänud päev sai Audi A6 3.0tdi kütuseanduritega mässatud. Toodi poest uued 2 tükki mingi 640 euri. Lõpus tuli välja hoopis, et juhtmete kiirliited ei andnud ühendust, lõpuks sai pandud pistikud ja asi timm. Õhtul kui Mario ja Bruno kliendi audi A6 sõitma läksid aitasin Vinzensol Chrysleri klapikambrikaant maha võtta. Ahjaa lõuna ajal toodi meile süüa ka juustu, singi võileib, mis oli ikka väga-väga vürtsikas.
Bruno viskas veel Metropolise juurde ära õhtul! Õhtusöök Mare Lunas , ülla-ülla polnudki ainult makaronid vaid koos merekarpidega. Ühte maitsesin ei meeldinud. Karp maitses minuarust nagu puuseen, mis meil kase küljes kasvab. Niiet polnud millestki siiamaani ilma jäänud.
Homme siis jälle üheksast tööle!
Buona notte!

No comments:

Post a Comment