Sunday, March 4, 2012

02.-04 venerdi, sabato, domenica

02.03 venerdi
Hommikul jälle kella kümnnest keeletundi- seekord on see nüüd viimane ja edasi peab studiarema ise. Sandra küsis kuidas läheb teil ja olime enam-vähem rõõmsad kõik ja vastasime- hästi on kõik saame isegi midagi teha töö juures ja ainult keelt ei mõista. Seda ta nagu tähele ei pannud, et me rahul oleme ja siis hakkas tulema talt jälle , et tema õppis ka kaks aastat keelt ennem kui rääkima hakkas ja nii edasi, see meie probleem, et keelt ei oska ja nii. Luges nagu epistlit jälle. Ei tea mis tal viga oli aga jah las ta olla. Tund läks kenasti ja Rosalia isegi mainis ära ,et ma olen nagu arenenud ja õppinud- ühesõnaga kiitis , tegi hea tunde ja annab lootust et ehk hakkangi kunagi aru saama midagi kui edasi õpin. Kui ära läksime rõõmsalt hõikasime Sandralegi et ciao aga ta oli nii kurja näoga millegipärast ja ei tunud seal vastu sooja õhkugi (esimest korda kusjuures)
See jäägu nüüd sinnapaika.
Läksime sööma ja pärast tööle . Töö juures oli suuremat sorti koristamise päev-ei tea kas iga reedene või aga ainult üks mees tegi auto kallal midagi. Koristasime siis tõstukite platse ja võtsime tolmu igaltpoolt. Õhtupoole oli seal üks vana Renault ja Vinzenso (50 aastane)) kukkus seletama , selle kohta. Kui jutt läbi siis uuris ta me elu kohta. Ta arvas et me leedust. Teine mehaanik kes inglise keelt jagas ütles ka et me Eestist.Siis nad midagi seletasid ja ma sain aru , et ahh mis seal vahet see peaaegu üks ja sama. Siis seletasime veel lemmikloomadest jne.  Novot keeleoskamatud nagu oleme aga ära purssisime jutuajamise.
Õhtul töölt tulles proovisime , et kas järgmises peatuses maha minna pole kavalam vast saab söögikohale lähemale aga  tuli välja ,et saime hoopis 15 minuti võrra rohkem kõndida.
Peale sööki Linda  poole õhtustama, seal veel kaks leedu poissi ja üks neiu ka. Linda oli valmistanud kohaliku kraami- spagetti polognese ja mulliga veini pakkus kah. (päris hea.) Muidugi tulime jälle veits varem bussilt maha ja saime nati jalutada jälle. Jõle popiks muutub see vales kohas väljumine!
Öösel jala kodu aega selleks läks kuskil 45 minti. Nägime ka kuidas pool kaks öösel politsei autojuhte kontrollis.
Sabato i domenica käisime linna peal niisama tutvumas ja uudistamas ning lihtsalt puhkasime -järgmine nädalavahetus tuleb midagi ette võtta.  Homme siis esimene pikk tööpäev!
Arrivederci!

No comments:

Post a Comment