Sunday, March 25, 2012

19.03-25.03

Head suveajale üleminekut siis.Siin hakkavad pungad õide minema puudel aga Haanjas sajab lund, imelik mõelda kohe.
Nüüd saab siin neljas nädal  kohapeal oldud.
Mis siis vahepeal juhtunud on -ikka tööl käidud korralikult.
Muidu ikka tegelesime autodega aga kolmapäeval juhtus imelik asi. Meid oli appi vaja laoriiulite paigaldamisel. Pidi vanad riiulid eest võtma ja siis uue paigutusega uued püsti panema. Me siis vabal momendil läksimegi appi aga noh mehed kelle töö se oli, hakkasid viilima ja lõpuks ma juba jäin päris üksi sinna monteerima ja nii. Aga see oli õhtul mõni tund ja ei teinud väljagi . Sai siis bussi peale ära mindud ja sööma ning järgmine päev tööle tagasi, siis kutsuti jälle meid appi. Bruno,  meie töökoja meister käis pahandamas nende peale, et miks poisid teie tööd peavad tegema, nad ikkagi mehaanikud ja tulid autosid remontima. Igastahes ta tuli ka meiega rääkima nii, et kedagi teist polnud lähedal ja ütles, et aidake kui väga vaja on ja kui nad luuslanki löövad siis nihverdage end silma alt ära ja las nad ise teevad. Miks teie peate rabama ja õhtul väsinud olema kui nemad ainult kohvitavad ja suitsu teevad ning õhtul värskena kodu lähevad. Saigi siis poldid kinni keeratud ja autode juurde mindud, seal siis tegimegi tarka nägu ja nagu oleks hull tegevus käinud, Brunole meeldis ja riiulimehed pidid ise töötama nüüd :D
Sai räägitud ka rollerautost juttu see Casalini töötab mitsubishi diiselmootoriga. Mehaanik kiitis et odav pidada ja vähe kütust võtab. Liitriga pidi saama sõita 15 km aga kui nüüd välja arvutada siis mingi 6.5 sajale andke andeks aga siuke junn kuhu mahub ainult kaks inimest ja pakiruum olematu - minu arust küll nüüd ökonoomne pidada pole. Ega minul golf II rohkem võta ja ikka saab üle 70 km/h sõita mitte nagu casalini 70 km/h maksimum.

Selle rollerauto piduriklots
Ja "auto" ise


Töönädal siis lõppeski sellega.

24.03- Sabato
Nädalavahetuseks sai plaanitud Paolasse randa minek. Uurisin siis internetist rongigraafiku välja ja minek siis üheksase rongiga. Paola on 30 km eemal Rende linnast kus me elame.Kõik õhinas- Jõle vägev saab valgega nüüd näha kus  me siia saabudes sõitsime. Üllatus alla kümne minuti rende  vaatamist  tuli tunnel läbi mäe mis kestis järgmised 15 minutit ja uuesti valgust nägime siis olimegi juba Paola rongijaamas. :D Läks hästi!
Linn oli väikene ja kole polnud seal midagi vaadata, läksime randa ära kusjuures oli palju prügi ja saasta igal pool. Leidsime siiski koha kus oli prügivaba. Meie kõrval eemal oli kaks kohalikku vanemat naist kes mängisid nudiste- rinnad paljad, mis ulatusid peaaegu maani õhh :(
Käisime ujumas - õudne kui soolane vesi ja jahe oli ka aga mis sest. Käisime vähe ranna teises otsas ka aga kõik oli samasugune niiet tagasi . Päev oli tore ja mõnus sai ilusti puhata ja päikest. Eriti punased olid Mario ja Ragnar, kuna nad olid koguaeg selili päikese käes meie Sanderiga aga käisime ringi.
 Saime ilusti tagasi ka ja läksime sööma.

Rannaliiv siis oli selline
Sander Roosimaa
Sai siis oma tagument ka vahemerre pistetud
Vaade rannajonest siis :
Tagasi  jõudes oli kell 18:00 ja temperatuur siis selline:



25.03 Domenica
Pühapäev siis on meil niisama , pesin pesu kina pesumasin ikka veel parandamatta ja nagunii nii ta jääbki. Aga praegu hakkas vihma tibutama, eks peab ka koristama ja nii.

Veel üleeile oli Luigi meile kirja jätnud , et meie juurde peab saabuma 3 inimest järgmine nädal. Kes või mis nad on saab näha ega meile midagi rohkem ei öeldudki.
Kõike kaunist siis.

No comments:

Post a Comment