Tuesday, February 28, 2012

28.02 Martedi -teisipäev

Tänane hommik algas kell kümme euroformis Itaalia keele tunniga mida on meil terve nädala iga päev kaks ja pool tundi. Tund ise on mõnus aga eriti midagi aru saa, sest räägitakse Itaalia keeles, ainult äärmisel juhul inglise keeles - kui ikka midagi aru ei saa. Sai siis sõnu veits õpitud ja end tutvustatud eriti mõnus oli oma elukoha ütlemine sest ma ju elan KOKÕMÄE külas ja seda ei suuda isegi paljud eestlased kohe normaalselt välja ütelda, kohe kahju hakkas õpetajast kui ta seda hääldada proovis aga ega väga hull polnudki.
Sandra tuli veel rääkima , et kas kõik ikka okidoki ja teatas, et saame uue korteri. Luigi viis meid sinna vot see hoopis teistsugune avar, valge, soe ja kena. Asjad töötavad vaade mäestikule ja suur pood üle tee lähemal ka euroformi kontorile umbes 10 minti tee jalgsi.
Pärastpoole käisime praktika kohti vaatamas mina ja Mario saame siis honda ja opeli remondikohta aga sees oli Porsche ja BMW M3 ning johaidii kui puhas kõik oli (võib võrrelda Tartu Aasta Auto Plussiga ) Ragnar ja Sander said siis meie töökoha lähedal asuvasse Boschi garaaži see oli lihtne pikk hoone kus varustus sees aga tööd oli siin julmalt töö käis garaaži ees väljas parklas ja kõik kohad masinaid täis oleks eesti autotöökodadel ka siukesed järjekorrad.  Meie tööpäev hakkab kell kaheksa hommikul ja kestab kella seitsmeni õhtul vahel ka lõuna aga Ragnaril ja Sanderil pole vahel lõunat aga päev sama pikk -nemad söövad jooksvalt töö käigus.
Käisime uues poes ja ostsime söögikraami hommikuks tundub kallis olevat hetkel. Pärast läksime jälle sööma õhtust Mare Luna restosse täna oli siis Pizza ja mingid kartulikotleti sarnased asjad. Uskuge või mitte aga sõin isegi seeni pitsa peal - kuigi pole eriline seenesõber aga need seened olid maitsvad :D

No comments:

Post a Comment