Tuesday, March 27, 2012

27.03 - murelik

Tere jälle!
 Uus nädal hakkas "kenasti". Nagu ikka esmaspäeviti läksime ka seekord bussipileteid vahetama kontorisse. Hoogsal sammul olime üheksast kohal, et võtame piletid ja saame 9:25 bussile ja tööle. Kontoris aga polnud inimest kes meile pileteid annaks no ootasime, ootasime veel siis vaatasime, et jah juba 9:20 , vist peab jala minema- pidimegi. Sandra tuli 9:58 ja oli nii tavalise näoga nagu oleks see  tunnine hilinemine normaalne, isegi ei vabandanud või et sorry. (kuigi lõuna itaalias pidi olema 10-15 minutiline hilinemine olema ok aga see juba tund) Siis küsis kas probleeme on , me vastu et pesumasin ei tööta muidu bueno. Ütles, et annab Luigile teada me vastu, ta juba teab 2 nädalat seda. Siis ,et aa no ju ta unustas siis ära. Normaalne värk. Aga õhtuks juba masin töötab -Ime!!!
Töö juures on inimesed ikka lahedad hilinemise kohta Bruno küsis kas tulime Cosenza ringiga :D
Täna sai siis Jeepil kollektorid lõpuks maha ja tihendeid seal enam polnudki ja nii ta jäi.

Ragnar on meil juba teist päeva kodune  kuna sai Paolas rannas ikka päikesepõletuse ja nüüd ei saa särkigi kanda kuna pisikesed villid ja muidu kuum olla, ega ta hea välja jah näe aga eks läheb üle kunagi.

Ja nüüd nädala tähtsad uudised.
Kui saime eelmine nädal juba infot, et tuleb 3 inimest. Täna saime siis täiendavat infot, et lätist kaks õpilast ja üks õpetaja. Siin omakeskis arutasime, et no enam vähem mahutab ära , et saavad suure toa ja minu ning Mario tuppa mis on 4 korda 3,5 meetrit tuleb Ragnar ja Sander jääb oma pisikesse tuppa.

Täna aga saabus jackpot Luigi suust, et õpetaja läheb Sanderi tuppa ja teised kaks sinna Ragnari tuppa ning meie neljakesi siis minu toas- UHKE. Praegu on juba nii, et on riiete jaoks kaks sahtlit ja ruumi natuke ka liikumiseks. Kui tuleb veel kaks voodit siis ei saa enam laua taha istuma ega kapi juurde ja kuidas see magaminegi tuleb-voodid kohe kõrvuti ja äge siis. Keegi külge keerab annab teisele küünarnukiga ribidesse.

Köögis on üldse maailmalõpp kuna praegu on seal neli tooli ja laud kus mahutab nibin nabin neljakesi korraga sööma/liikuma ja külmkapp on ka selline pisike mis neljale paras aga seitsmele -no,no!!

Niiet see projekti korraldamine ajab ikka imestama küll kohati.

Homme siis see õhtu kui töölt tulles on uued elanikud kodus ja ei tea kus toas me oleme ja mis üldse saab selle ruumiga.

No comments:

Post a Comment